• 1
  • 2
  • 3

Nieuw VandeGarde album ‘Can I Get A Whisky’ 18 december uit

Den Haag, 28 november 2011 - De Haagse rockband VandeGarde presenteert op zondag 18 december om 20.00 uur het debuut album: Can I Get A Whisky in het Paardcafe te Den Haag. De liedjes zijn door de rock entourage uitdagend, maar hebben door de teksten een eerlijk karakter. VandeGarde wordt omschreven als de nieuwe Herman Brood.

CD Release Party Can I Get A Whisky

De basis van de band is de ervaren frontman en songwriter Jan van de Garde. VandeGarde heeft de eigenschap om het bijzondere verloop van zijn leven samen te vatten in stuk voor stuk pakkende liedjes. Opvallend aan deze liedjes is het karakter en de eerlijkheid. Uiteraard ontbreekt het ook niet aan een stoere buitenkant. Maar als je de moeite neemt om te luisteren, dan kom je tot de conclusie dat het veel verder gaat dan alleen maar een spierballen-imago. Deze muziek heeft inhoud en neemt je mee op een spannende reis.

De VandeGarde band bestaat uit: Geale van der Wal (drums), Jeroen Koen (basgitaar), Loek van der Knaap (leadgitaar), Rob Duijndam (slaggitaar) en Arno Duijndam (toetsen).

Can I Get A Whisky is geproduceerd door de jonge Haagse producer David Cok. Kenmerkend aan dit album is het indrukwekkende geluid en verrassende arrangementen.

VandeGarde presenteert de debuut CD op zondag 18 december in het Paardcafe, Prinsegracht 10 te Den Haag. Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.