• 1
  • 2
  • 3

Debuutalbum van Hugo ‘Eindeloos’ 18 maart uit

Den Haag, 6 maart 2012 - Hugo presenteert op zondag 18 maart om 20.30 uur het debuutalbum: Eindeloos in Cuartito Azul te Rotterdam. De liedjes zijn doorleefd en gaan over menselijke relaties. Hugo wordt vergeleken met Spinvis en Blof.

Van popmuzikanten wordt verwacht dat ze tussen hun 14e en 27e levensjaar een debuut album presenteren. Terwijl het in de wereld van de kunst heel normaal is om pas rond het 50e levensjaar een kunstwerk te presenteren. Dan heb je ook iets te melden. Hugo is zo iemand.

Het leven van Hugo Buiten is bijzonder verlopen. Sinds 10 jaar heeft Hugo een eigen tangoschool in Rotterdam. Dit heeft een grote invloed gehad op het leven en werk van Hugo. Tijdens de tango omarm je elkaar, maar je blijft toch aftastend en alert. Voor toeschouwers is dit een adembenemend spel. Zo is ook het album ‘Eindeloos’ te omschrijven. Intiem maar toch beschouwend. Muzikaal komt de tango op een bijzondere manier terug in het liedje ‘Blijf Bij Mij’.

Menselijke relaties lopen als een rode draad door het album ‘Eindeloos’. De teksten van de liedjes zijn bijna literair te noemen, zo mooi worden situaties omschreven waarin iedereen zich kan herkennen. Het team van Hugo heeft jarenlang gewerkt om wat moois neer te zetten, kosten nog moeite zijn gespaard. Met als enige doel een prachtig album!

De band van Hugo bestaat uit jonge getalenteerde mensen: Clemens Blacquiere (Jeroen v/d Boom, Krystl), Sjoerd de Vries, Ricardo Lekatompessy en Nicky Loman. Het album ‘Eindeloos’ is geproduceerd door de Haagse topproducer Maurice ‘Mouse’ Bom (Tuesday Child, Gruppo Sportivo, Keith Caputo). Kenmerkend aan dit album is de indrukwekkende veelzijdigheid aan muzikale en tekstuele inhoud.

Hugo presenteert de debuut CD op zondag 18 maart in Cuartito Azul, Delftsestraat 27 te Rotterdam. Aanvang 19.30 uur en de toegang is gratis. Op de website www.hugobuiten.nl zijn 2 gratis liedjes te downloaden ter kennismaking.

Einde bericht

Over Hugo

Meer informatie is te vinden op: www.hugobuiten.nl
Bekijk de videoclip op YouTube.

Over Amini Records

Meer informatie is te vinden op: www.aminirecords.com.